image.PNG

Kakak Neelofa Nafi Ditumbuk Sharnaaz

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Desas desus dikatakan kakak kepada pelakon Neelofa iaitu Noor Nabila telah ditumbuk oleh kekasih hatinya Sharnaaz Ahmad.

Bagaimanapun, jelas Nabila menerusi laman Instagramnya, perkara itu Tak benar dan hanyalah cerita Rekaan.

“Saya ada dengar rumours bodoh about me and Sharnaaz, saya doakan sapa yang buat Rekaan tu dan penyebar cerita tak betul tu semoga mendapat hidayah dan keampunan dari Allah swt.

“Dosa Rekaan lebih teruk dari membunuh. Baik bunuh orang je dik oi. Jangan sibuk hal org, jaga diri sendiri tu belum tentu lagi awak ada tiket masuk syurga nak tambah dosa tu kenapa,” tulisnya.

Sementara itu, Nabila berpesan kepada pengikutnya agar mendoakan kebaikkan buat orang yang menyebarkan berita Rekaan tersebut.

“Saya nak ajak semua orang yangg follow saya ni 178k ni, doakan orang tu, semoga Allah bersihkan hati dia,” tulisnya.

Alahai, pantang betul tengok orang lain bahagia, ada sahaja cerita tak betul nak diviralkan. Kasihan Sharnaaz tak fasal-fasal jelek lagi.

Kakak Neelofa Nafi Ditumbuk Sharnaaz

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *