27073107_1689793817710294_8146669649477281031_n.jpg

PRE ORDER BUKU MALAYSIA MILITARY POWER TELAH DIBUKA

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

MALAYSIA MILITARY POWER sudah dibuka untuk sesi pra-tempah

ya tuan2 dan puan2 adik abang kakak pak cik makcik buku kami dah siap untuk tempahan anda semua

Setelah team kami bertungkus lumus memerah tenaga dan mencurah segala masa yang memungkinkan buku ini terbit, akhirnya pra tempahan untuk buku pertama kami telah sedia dibuka dan sedia menerima tempahan dari anda sekelian warga MMP yang setia bersama kami sejak dari 2008.

Pra-tempahan akan ditutup sehingga 14.02.2018 ini. Buku akan dihantar dalam lingkungan seminggu selepas 14.02.2018 atau seminggu waktu bekerja.

Anda boleh Menciptakan pra tempahan di pautan berikut :

www.patriotspublication.com

https://goo.gl/TC53tU

Anda juga boleh lawat page bersekutu kami The Patriots dipautan berikut untuk Menciptakan tempahan :

https://goo.gl/6iojtu

Atau boleh saja ke laman buku paling POP Sa-Malaysia yang mana buku MMP juga boleh ditempah melalui Write & Brave. Sebuah kediaman buku paling pop di Malaysia.

https://writeandbrave.com/product/pre-order-malaysia-military-power/

Buku ini Adalah gabungan 2 penulis utama kami, yang Adalah esei dan artikel terbaik MMP sepanjang MMP bersiaran.

Buku yang menghimpunkan analisis mengenai dunia pertahanan negara, mengupas serta menerangkan mengenai isu-isu dan polemik yang timbul serta membawa kehadapan idea baharu dari perspektif industri yang boleh diaplikasikan oleh pasukan keselamatan kita untuk meningkatkan tahap kesiagaan dan keupayaan pertahanan kita.

Pertahanan negara sering berada di bawah kritikan serta serangan media serta Pakar politik yang sama ada Tak mempunyai pengetahuan yang mencakupi mengenai dunia pertahanan, ataupun sengaja menimbulkan isu untuk meraih sokongan daripada golongan rakyat yang kurang ilmu pengetahuan.

Suatu agenda pembodohan rakyat serta menimbulkan rasa benci kepada pasukan keselamatan kita yang kita sayang dan cintai sepenuh hati.

Jadi buku ini Adalah muqaddimah yang akan membantai agenda pembodohan itu.
Kalau Kua Kia Soong boleh terbit buku guna quote newspaper je takkan la page mcm MMP yang bagi artikel tumbuk muka nak diam saja kan.

Maka tunggu apa lagi, majukan tempahan anda.

https://goo.gl/TC53tU

https://goo.gl/6iojtu

ARMA PACIS FULCRA

PRE ORDER BUKU MALAYSIA MILITARY POWER TELAH DIBUKA

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *