Shaheizy-Sam-2.png

Shaheizy Sam Kongsi Destinasi Bulan Madu Akan Dikunjungi… SWEET!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sama cantik sama padan itulah yang boleh diungkapkan buat pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang baru sahaja bergelar suami isteri pada 8 Februari lalu. Seperti pasangan lain yang berkahwin masing-masing mempunyai destinasi berbulan madu untuk dikunjungi begitu juga bagi Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin.

Jika sebelum ini sepanjang 6 tahun percintaan Shaheizy Sam dan isterinya, Syatilla Melvin jarang berkesempatan untuk keluar berdua, namun selepas diijabkabulkan pada 8 Februari lalu, Shaheizy Sam bertekad mahu meluangkan lebih banyak masa bersama.

Shaheizy Sam, 34, ketika ditemui pada majlis respsi ketika perkahwinannya di Design City Centre (IDCC) berjanji akan Menyodorkan lebih perhatian dan tumpuan kepada isterinya selain berusaha untuk memenuhi setiap permintaan daripada Syatilla Melvin.

TAHNIAH buat pengantin baru Shahezy Sam dan Syatilla Melvin. Semoga perkahwinan yang dibina kekal Sampai ke jannah. Mengenai denstinasi yang dipilih tu tak kisah lah kat mana-mana pun kan janji selamat pergi dan selamat sampai okay?

Shaheizy Sam Kongsi Destinasi Bulan Madu Akan Dikunjungi… SWEET!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *